Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Curs de Dietètica

Pot inscriure's als nostres cursos a través de la pàgina d'inscripció o trucant al telèfon 93 412 14 45.

Formulari d’inscripció

Curs per correu

Curs complet que abasta el coneixement dels aliments, els nutrients, l'alimentació saludable i les patologies que tenen relació amb com ens alimentem.

Desenvolupat per dietistes i nutricionistes diplomats, el curs està dissenyat per donar-vos les eines necessàries per treballar com a assessor i conseller dietètic.

Dirigit a propietaris i empleats d'establiments d'herbodietètica, personal sanitari, comercials del sector herbodietètic, preparadors físics, massatgistes, centres de salut i al públic en general.Durada del Curs de Nutrició i dietètica : 6 mesos

Enviaments de material: 3 enviaments a mesos alterns.

Preu del Curs de Nutrició i dietètica : 3 reemborsaments de 185€ cada un.

Contingut del Curs de Nutrició i dietètica :

Cos humà: anatomia, histologia, fisiologia i patologies dels sistemes endocrí i digestiu.

Nutrició: conceptes alimentaris, concepte d’energia, aigua i electròlits, els carbohidrats o glúcids, els lípids o greixos, les proteïnes, les vitamines, les sals minerals, la fibra alimentària, additius, higiene dels aliments i toxicologia alimentària.

Dietètica 1: grups dels aliments, làctics, proteics, hortalisses, fruites, greixos, grup miscel·lani i nous conceptes alimentaris.

Dietètica 2: alimentació equilibrada, dietètica per a persones grans, hipertensió, dislipèmies, aparell digestiu, litiasi renal, gota, diabetis, obesitat, paper de l'alimentació en la  prevenció del càncer, falses creences en l'alimentació i formes d'alimentació no tradicionals.