Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Curs de Naturopatia

Pot inscriure's als nostres cursos a través de la pàgina d'inscripció o trucant al telèfon 93 412 14 45.

Formulari d’inscripció

Presencial

TAMBÉ ONLINE I CORREU.

El naturisme ens porta de tornada a la naturalesa i a tots els seus recursos de conservació de la salut. Això es pot aconseguir a través d'una extensa formació basada a contemplar l'organisme com un tot, amb el criteri d'estimular les pròpies defenses per la autosanació amb uns hàbits de vida saludables.

Dirigit a qui desitgi treballar com a professional de la Naturopatia, personal sanitari, dietistes, psicòlegs, terapeutes, preparadors físics, massatgistes, directors de centres de salut i centres d'estètica, etc.

TITULACIÓ: Diplomat en Naturopatia, que el capacita per treballar en un consultori naturista o crear el seu propi gabinet.

ON S'IMPARTEIX: Ronda Universitat, 6, entresòl 1a Barcelona, al costat de Plaça Catalunya.

DURADA: Dos cursos acadèmics de 10 mesos d'octubre a juliol. 480 hores dividides en 348 hores lectives i 132 hores de pràctiques.

HORARI: Dilluns i dimecres de 10 a 13 h. o de 18 a 21 h.

DATA D'INICI: 2 d'octubre de 2017.

PREU (MATERIAL INCLÒS, SENSE CAP ALTRE RECÀRREC):
Primer any: inscripció 185 € i 10 quotes de 185 € cadascuna. Segon any: inscripció 195 € i 10 quotes de 195 €, cadascuna.

ASSIGNATURES DEL CURS DE NATUROPATIA EN PRESÈNCIA:

Primer any: anatomia i fisiologia, nutrició, dietètica, herboristeria, fitoteràpia, suplements dietètics, tractaments.

Segon any: aromateràpia, flors de Bach, reflexoteràpia, oligoteràpia, iridologia, consulta naturista amb pràctiques amb pacients.

Assignatures no lectives: Coneixements introductoris de diferents teràpies, estímuls naturals, fonaments del naturisme, terminologia de ciències de la salut.