Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Curs de Reflexoteràpia podal

Pot inscriure's als nostres cursos a través de la pàgina d'inscripció o trucant al telèfon 93 412 14 45.

Formulari d’inscripció

Presencial

La reflexologia és una teràpia en forma de massatge, en la qual estimulant zones dels peus es milloren els òrgans corresponents.

Es basa en el principi de que existeixen en peus i mans unes petites àrees nervioses que corresponen a grups musculars i òrgans del cos. Aquestes terminacions nervioses proporcionen un “mapa” de tot el cos ja que estan vinculades a través de "canals d'energia", "zones" o "meridians" i pressionant sobre aquestes àrees específiques, es poden tenir efectes terapèutics en diferents parts de l'organisme.

Fent massatge o pressionant cada àrea es pot estimular el flux d'energia, sang, nutrients i impulsos nerviosos a la zona del cos corresponent i, per tant, alleujar malalties en aquesta zona.

El curs va dirigit a adquirir els coneixements i l’experiència necessaris per treballar en aquesta àrea com a reflexoterapeutes. 

Continguts: Què és i què aporta la reflexologia podal. Història i antecedents. Com actua la reflexologia podal. Anatomia del peu i els seus punts reflexos. La tècnica de la reflexologia podal. Manipulacions pràctiques. Reaccions. La reflexologia per sistemes de l'organisme humà.

Durada del Curs de Reflexoterapia podal: 4 mesos d'octubre a gener.

18 hores lectives i 30 de pràctiques a l'aula.

Horari: dimecres de 10 h a 13 h o de 18 h a 21 h, a escollir. 

Data d'inici del Curs de Reflexoterapia podal: 3 d'octubre del 2018.

Preu del Curs de Reflexoterapia podal: Inscripció 125€ i 4 quotes de 100€ cada una