Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Curs d'Herboristeria i Fitoteràpia

Pot inscriure's als nostres cursos a través de la pàgina d'inscripció o trucant al telèfon 93 412 14 45.

Formulari d’inscripció

Presencial

El curs teòric-pràctic d'herboristeria i fitoteràpia, ofereix un coneixement profund de les plantes medicinals. Veurem la morfologia, els principis actius, la part activa i les propietats de les herbes. Curs estrella degut a la nostra l’experiència, professionalitat i recursos i  impartit amb un eficaç sistema d'ensenyament d'alta qualitat.

Els participants adquireixen els coneixements tant tradicionals com científics sobre el valor terapèutic de les plantes medicinals, els principis actius que contenen, la manera d'utilitzar-les, les formes de preparació tant antic com modern, les seves propietats i el seu ús, per poder treballar amb els suficients coneixements en aquesta meravellosa professió.

Curs complet i profund dirigit a propietaris i empleats d'establiments d'herbodietètica, personal sanitari, comercials del sector herbodietètic, preparadors físics, massatgistes, centres de salut i a totes aquelles persones amants de la natura.

63 hores lectives + 18 hores de pràctiques a l'aula i sobre el terreny.

Material d'estudi inclòs.

Data d'inici del Curs d'Herboristeria i fitoteràpia: 3 d'octubre de 2018.

Durada del Curs d'Herboristeria i fitoteràpia: 7 mesos d'octubre a abril.

Horari: Dimecres de 10 a 13 h. o de 18 a 21 h.

Preu del Curs d'Herboristeria i fitoteràpia: Inscripció 125 € i 7 quotes de 100 € cadascuna.

Contingut del Curs d'Herboristeria i fitoteràpia:

Botànica: introducció, el món vegetal, plantes cormòfites, la cèl·lula i els teixits vegetals, l'arrel, la tija, la fulla, fisiologia, funcions de relació i reproducció.

Herboristeria: història, recol·lecció, assecat i emmagatzematge, formes galèniques, mètodes de preparació, formulacions i principis actius.

Fitoteràpia: glossari, contraindicacions, vista, composició, part utilitzada, propietats, indicacions, posologia i ús de 75 plantes medicinals per als sistemes locomotor, nerviós, circulatori, sanguini, respiratori, urinari, endocrí, digestiu, reproductor i pell. Casos clínics.

Pràctiques aula (només presència): Taller de plantes: elaboració de preparats d'herbes per a ús culinari, cosmètic, etc.

Pràctiques camp: Plantes medicinals en entorn urbà. Sortida de reconeixement a Collserola. Visita al Jardí Botànic de Barcelona, entrada inclosa. Despeses desplaçaments, no inclòs.

Fotos de sortida al camp: http://www.assocdietherb.com/Camp.pdf