Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Curs d'Herboristeria i fitoteràpia

Pot inscriure's als nostres cursos a través de la pàgina d'inscripció o trucant al telèfon 93 412 14 45.

Formulari d’inscripció

Presencial


El curs teòric-pràctic de Herboristeria i fitoteràpia, és una oferta de formació especialitzada que porta a terme el Gremi d'Herbolaris i Dietètica de Catalunya, sent un dels seus cursos estrella a causa de l'experiència, professionalitat i antiguitat de què disposem i el impartim amb un eficaç i experimentat sistema d'ensenyament d'alta qualitat.

Els participants adquireixen els coneixements tant tradicionals com científics sobre el valor terapèutic de les plantes medicinals, els principis actius que contenen, la manera d'utilitzar-les, les formes de preparació tant antic com modern, les seves propietats i el seu ús, per poder treballar amb els suficients coneixements en aquesta meravellosa professió.

Curs complet i profund dirigit a propietaris i empleats d'establiments d'herbodietètica, personal sanitari, comercials del sector herbodietètic, preparadors físics, massatgistes, centres de salut i a totes aquelles persones amants de la natura.

20 hores de pràctiques a l'aula i sobre el terreny.

Material d'estudi inclòs.

Data d'inici del Curs d'Herboristeria i fitoteràpia: 3 d'octubre de 2018.

Durada del Curs d'Herboristeria i fitoteràpia: 7 mesos d'octubre a abril.

Horari: Dimecres de 10 a 13 h. o de 18 a 21 h.

Preu del Curs d'Herboristeria i fitoteràpia: Inscripció 125 € i 7 quotes de 100 € cadascuna.

Contingut del Curs d'Herboristeria i fitoteràpia:

Botànica: introducció, el món vegetal, plantes cormòfites, la cèl·lula i els teixits vegetals, l'arrel, la tija, la fulla, fisiologia, funcions de relació i reproducció.

Herboristeria: història, recol·lecció, assecat i emmagatzematge, formes galèniques, mètodes de preparació, formulacions i principis actius.

Fitoteràpia: glossari, contraindicacions, vista, composició, part utilitzada, propietats, indicacions, posologia i ús de 75 plantes medicinals per als sistemes locomotor, nerviós, circulatori, sanguini, respiratori, urinari, endocrí, digestiu, reproductor i pell. Casos clínics.

Pràctiques aula (només presència): Taller de plantes: elaboració de preparats d'herbes per a ús culinari, cosmètic, etc.

Pràctiques camp: Plantes medicinals en entorn urbà. Sortida de reconeixement a Collserola. Visita al Jardí Botànic de Barcelona, entrada inclosa. Despeses desplaçaments, no inclòs.

Fotos de sortida al camp: http://www.assocdietherb.com/Camp.pdf