Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Naturopatia

Dirigit a qui desitgi treballar com naturòpata

Pot inscriure's als nostres cursos a través de la pàgina d'inscripció o trucant al telèfon 93 412 14 45.

Formulari d’inscripció

Curs on-line

TAMBÉ CORREU I PRESÈNCIA

Curs complet que aporta una extensa formació teòrica i pràctica d'una varietat de teràpies naturals per ajudar a mantenir la salut. Dins d'aquestes tècniques tenim la nutrició, l'assessorament dietètic, el coneixement i l’ús de les plantes medicinals, la reflexologia podal, l'oligoteràpia, la iridologia i l'aromateràpia entre d'altres.


Dirigit a qui desitgi treballar com a professional de la Naturopatia, personal sanitari, dietistes, psicòlegs, terapeutes, preparadors físics, massatgistes, directors de centres de salut i centres d'estètica, etc.

TITULACIÓ: Diplomat en Naturopatia, que el capacita per treballar en un consultori naturista o crear el seu propi gabinet.

DURADA: 24 mesos

ENVIAMENTS DE MATERIAL DE CURS DE NATUROPATIA: 12 enviaments cada dos mesos.

PREU: 12 pagaments, de 200 € cadascú, cada dos mesos.

ASSIGNATURES DEL CURS DE NATUROPATIA ONLINE:

Anatomia i fisiologia, nutrició, dietètica, herboristeria, fitoteràpia, suplements dietètics, tractaments, aromateràpia, flors de Bach, oligoteràpia, patogènia.

Assignatures no lectives: consulta naturista, coneixements introductoris de diferents teràpies, estímuls naturals, fonaments del naturisme, terminologia de ciències de la salut.