Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Fitoterapia y Herboristeria

.

Pot inscriure's als nostres cursos a través de la pàgina d'inscripció o trucant al telèfon 93 412 14 45.

Formulari d’inscripció

Curs on-line

El curs teòric-pràctic d'herboristeria i fitoteràpia, ofereix un coneixement profund de les plantes medicinals. Veurem la morfologia, els principis actius, la part activa i les propietats de les herbes. Curs estrella degut a la nostra l’experiència, professionalitat i recursos i  impartit amb un eficaç sistema d'ensenyament d'alta qualitat.

Els participants adquireixen els coneixements tant tradicionals com a científics sobre el valor terapèutic de les plantes medicinals, els principis actius que contenen, la manera d'utilitzar-les, les formes de preparació tant antigues com a modernes, les seves propietats i el seu ús, per poder treballar amb els suficients coneixements en aquesta meravellosa professió.

Es tracta d’un curs de herboristeria i fitoteràpia, complet i profund dirigit a propietaris i empleats d'establiments de herbodietética, personal sanitari, comercials del sector herbodietètic, preparadors físics, massatgistes, centres de salut i a totes aquelles persones amants de la naturalesa.


Durada del curs d'Herboristeria i Fitoterapia: 6 mesos.

Enviaments de material del curs d'Herboristeria i Fitoterapia: 3 enviaments a mesos alterns.

Preu del curs d'Herboristeria i Fitoterapia: 3 pagaments de 175€ cada un, cada dos mesos.

Assignatures del curs d'Herboristeria i Fitoterapia:

Botànica: introducció, el món vegetal, plantes cormòfites, la cèl·lula i els teixits vegetals, l'arrel, la tija, la fulla, fisiologia, funcions de relació i reproducció.

Herboristeria: història, recol·lecció, assecament i emmagatzematge, formes galèniques, mètodes de preparació, formulacions i principis actius.

Fitoteràpia: glossari, contraindicacions, descripció, composició, part utilitzada, propietats, indicacions, posologia i ús de 75 plantes medicinals dividides pels sistemes locomotor, nerviós, circulatori, sanguini, respiratori, urinari, endocrí, digestiu, reproductor i pell.

Herborització al camp: sortida al camp per observar i reconèixer les principals plantes de la nostra flora.