Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Curs d'Aromateràpia

Pot inscriure's als nostres cursos a través de la pàgina d'inscripció o trucant al telèfon 93 412 14 45.

Formulari d’inscripció

Curs per correu

Amb el curs d'Aromateràpia descubrim aquesta meravellosa temàtica. El terme perfumar procedeix del llatí i significa "a través del fum o que exhalen fum". El seu origen en remunta, amb el descobriment del foc, a l'època en que es cremaven escorces i herbes aromàtiques. Com a conseqüència es van anant detectant diferents reaccions davant determinats aromes: relaxació, vigor, assossec, excitació, etc

L'aromateràpia va ser fomentada amb entusiasme per diversos estudiosos del tema que van detectar l’ importància de prescriure per a cada individu una barreja d’olis que li retornessin l’equilibri i no només en l’aspecte físic, sinó en els nivells mental i emocional establint la tècnica d’aplicar els olis essencials, diluïts en oli vegetal per el massatge.

Contingut del curs d'Aromateràpia: Els aromes a la història, definició i fonaments, mètodes d’obtenció dels olis essencials, principis del tractament, mètodes d'ús, contraindicacions, la pell, olis essencials d'ús més freqüent, fórmules, massatges aromàtics.


Durada de Curs d'Aromateràpia: 3 mesos 


Enviaments de material: 1 enviament.

Preu del Curs d'Aromateràpia: 1 reemborsament de 260€