Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

El Gremi

Defensa de la professió

Des dels inicis de la nostra entitat, treballem intensament per aconseguir un marc legal clar i favorable als consumidors i als propis interessos, que contemplin la realitat dels nostres establiments.

La defensa de la professió es bassa en millorar el reconeixement social, en constituir una veu pròpia de representació dels interessos professionals del nostres associats i del sector, amb diàleg constant amb els interlocutors públics i privats necessaris per assolir els nostres objectius.

Ser lloc de trobada i cooperació entre els professionals del sector, mostrar una imatge renovada d’un col•lectiu en transformació constant que està preparat per assolir el futur.

Oferir serveis que tendeixin a afavorir el desenvolupament professional i laboral.

Formació professional

El Gremi promou la constant millora de la qualitat de les prestacions professionals dels associats a travès d'una formació continuada.

Disposa d'una escola on es poden estudiar les diferents disciplines del sector i assolir el diploma de HERBODIETÈTICA i de NATUROPATIA, amb què s'aconsegueix un nivell professional indispensable per treballar dins d'aquests sectors. L'associat al Gremi gaudeix d'un descompte en tots els cursos que impartim.

Borsa de treball

Dins dels serveis que oferim als nostres associats es troba, també, el d’ofertes laborals. A través dels nostres mitjans informàtics, l’ajudem a trobar la persona que més s’ajusti a les seves necessitats de personal. També pot visualitzar directament els currículums vitae de la nostra base de dades d’alumnes i ex-alumnes del nostre centre, que estan buscant feina en aquests moments

Conveni amb el Banc de Sabadell

El Gremi d'Herbolaris té signat un conveni de col•laboració amb el Banc de Sabadell pel qual els nostres associats poden gaudir d'avantatges en tots els productes bancaris que ofereix aquesta entitat.Entre aquestes posa en disposició de l'associat un compte corrent que no només no té comissions, sinó que li ofereix solucions de finançament pensades segons les seves necessitats. I aquest només és un de tots els avantatges del Compte Expansió Negocis PRO, el compte pensat perquè els comerços es facin grans.
www.bancsabadell.com

Contacte amb els mitjans de comunicació

Potser perquè el nostre sector resulta atractiu als mitjans de comunicació i sobretot perquè som una associació madura i àgil , rebem moltes sol•licituds d'aquests i és molt habitual participar en debats i programes de ràdio i televisió i entrevistes per a la premsa.

Reconeixament de la professió d'herbolari artesà

Per acollir-se a la carta d'herbolari artesà, es pot fer una sol•licitud al Gremi i aquest, després comprova els coneixements del sol•licitant i dóna la seva conformitat, tràmit que gestiona davant la Generalitat de Catalunya,que és qui el concedeix, aquest òrgan de govern, per tant, dóna a la nostra entitat el reconeixement d'àrbitre de l'ofici.

Publicació d'un butlleti bimestral

Cada dos mesos editem un butlletí, òrgan de comunicació de l'asso- ciació amb què es manté contacte amb els associats i on apareix informació gremial, articles sobre plantes i aliments , borsa de treball, ecologia i noticies d'altres mitjans relacionats amb el nostre sector

Guia professional de productes

Oferim als associats una eina adreçada als professionals de l’herbodietètica i la naturopatia. Es tracta d’una aplicació web de consulta de productes de plantes medicinals, oligoelements, vitamines, etc., d'origen natural, amb més de 12.000 productes comercials, amb tota la informació necessària per triar el més convenient per al seu client. La fitxa de cada un conté la composició del producte, indicacions, principis actius, etc. Es poden fer consultes creuades, comparació de productes, tria de productes posant o traient un o varis ingredients. També porta inclosos els preus recomanats pels fabricants. La base de dades es va ampliant i actualitzant periòdicament.

Tots els agremiats gaudeixen d’un descompte especial del 20% en la contractació d’aquesta eina informàtica que és de fàcil ús.