Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar

Notícies

27/02/2017

QUATRE OFERTES DE TREBALL

Oferta de Treball 1:

Botiga d’Herbodietètica situada al Vallès Occidental (zona Llobregat), necessita dues auxiliars de venda (reposadora, caixera, ajudant de les venedores, etc.) per treballar a temps parcial per realitzar reforços ocasionals. Unes 10-20 hores per setmana. Que tingui flexibilitat d’horari, habilitats comercials, ganes d’aprendre temes de salut, dietètica i estètica. Què parli català i castellà i amb estudis secundaris. Se li farà un contracte indefinit per les hores que treballi.
Interessades enviar el seu C.V. a gremi@gremiherbolaris.cat

 

 Oferta de treball 2:

Botiga d’Herbodietètica a L’Hospitalet de Llobregat busca una dependenta per treballar a jornada completa de dilluns  a dissabte. Amb coneixements d’Herbodietètica i Complementació Dietètica i nocions d’Office. Amb experiència de cara al públic. Català i castellà partlats i escrits correctament.

Interessades feu arribar el vostre C.V. a: gremi@gremiherbolaris.cat  amb el títol “Dependenta jornada completa”

 

Oferta de Treball 3:

 Botiga d’Herbodietètica a L’Hospitalet de Llobregat busca una dependenta per treballar en horari de tarda de 16 a 20 h. i els dissabtes al matí de 10 a 14h.

Qué tingui formació en el sector a nivell de dietètica i fitoteràpia i que tingui al menys dos anys d’experiència en un lloc similar.

Interessades feu arribar el vostre C.V. a: gremi@gremiherbolaris.cat  amb el títol “Dependenta Jornada de tarda”


Oferta de Treball 4: 

Botiga d’Alimentació Ecològica al centre de Barcelona busca una dependenta amb experiència i formació en Dietètica i Nutrició. Es valorarà coneixements en Cosmètica Natural. Incorporació immediata. Interessades feu arribar el vostre C.V. a: gremi@gremiherbolaris.cat amb el títol “Dependenta Centre de Barcelona”