Qui som?

El Gremi: Un projecte

El Gremi d’Herbolaris, Apicultors i Alimentació Dietètica i Biològica de Catalunya és una associació professional de detallistes d’herboristeria, alimentació natural i ecològica, complements dietètics, productes apícoles, cosmètica i productes afins.

Creat el 1983 com una entitat sense ànim de lucre, fixem com a objectiu principal la representació del sector i la defensa dels interessos econòmics dels associats. Des del principi apostem per la vida natural, per un món sostenible, per un consum responsable i per la conservació del planeta.

Per dur a terme aquest propòsit la nostra tasca és la de difondre la conservació, promoció i defensa de la cultura de les plantes medicinals i la vida i alimentació ecològica, els nostres objectius són: defensa de l'agremiat en aquelles situacions que el puguin afectar, assessorament econòmic , jurídic, laboral i fiscal, promoció del sector i difusió de l'ecologia.

Considerant la necessitat que els professionals del sector augmentessin els seus coneixements, vam crear el 1985 un centre d'estudis sobre tots els temes relacionats amb les teràpies naturals: fitoteràpia, naturopatia, dietètica, aromateràpia, flors de Bach i les classes s'imparteixen en presència amb videoconferència , online i també per correu.

Qui som?
40

Anys d'experiéncia en el sector

L'equip de l'escola

Susanna Puchades Santos Susanna Puchades Santos

Professora. Llicenciada en Biologia per la UB. Vint anys d'experiència en el sector com a docent i terapeuta. Diplomada en Aromateràpia, Herboristeria, Teràpia floral del Dr. Bach i Quiromassatge. Cosmètica natural. Aromateràpia psico-energètica. Espagiria.

Daniel Lamiel Fuentes Daniel Lamiel Fuentes

Professor. Graduat a Naturopatia. Graduat en Acupuntura. Curs d'Homeopatia i Homeopsinetologia. Ito-Thermie. Dojo japonès Asai de Sils. Reflexoteràpia podal. Escola de massatge Dr. Sagrera Ferrándiz. Massatge esportiu. Escola de massatge Dr. Sagrera Ferrándiz. Quiromassatge. Escola de massatge Dr. Sagrera Ferrándiz. Flors de Bach. Manopuntura coreana. Acupuntura en Ginecologia i obstetrícia. Radha Thambirajah Magnetoteràpia. Naturopatia aplicada a l'antienvelliment

Sandra Torrades Oliva Sandra Torrades Oliva

Professora. Llicenciatura en Biologia per l'Universitat de Barcelona. Màster en Comunicació Científica i Mèdica Universitat Pompeu Fabra. Diploma Practitioner en PNL. Institut Gestalt de Barcelona. Diploma en Naturopatia. Actualment combino la consulta privada com a naturopata i la docència.

Oscar Cardona Sallent Oscar Cardona Sallent

Fundador i president del Gremi d'Herbolaris i Dietètica de Catalunya. L'any 1983 juntament amb diversos propietaris de dietètiques i herbolaris van fundar el Gremii. La seva visió pionera i de dedicació al sector, va crear un espai crucial per a l'educació i el desenvolupament d'aquesta pràctica ancestral. Sota el seu lideratge, el Gremi es va convertir en un referent pels Herbolaris i Dietètiques proporcionant un entorn propici per a l'intercanvi de coneixements i el creixement col·lectiu, amb un respecte profund per la tradició i una comprensió actualitzada d'aquesta professió.

Griselda Cardona Alsina Griselda Cardona Alsina

Secretària general i directora de l’escola del Gremi. Diplomada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Experiència en el sector de les teràpies naturales des de l'any 1996. Exerceix la funcions directives del centre des de l’any 2010.

Montserrat Alsina Márquez Montserrat Alsina Márquez

Cap d'Estudis. Professora de Plantes Medicinals. Cofundadora del Gremi d'Herbolaris i Dietètica. Diplomada en Flors de Bach, Oligoteràpia, Dietètica i Nutrició. Divuit anys d'experiència docent.

Emma Mirapeix Emma Mirapeix

Grau Superior en Dietètica i Nutrició a Institut Superior de formació professional Sanitària. Curs Disbiosi intestinal. Curs especialista en síndromes de la Medicina Tradicional Xinesa. Curs d'Alimentació natural i Dietoteràpia energètica.