CURS DE SUPLEMENTACIÓ  I TRACTAMENTS

CURS DE SUPLEMENTACIÓ I TRACTAMENTS

Modalitats:

Presencial. Videoconferència zoom. Internet. Correu

Dissenyat per a aquelle persones amb coneixements previs en fitoteràpia, nutrició i dietètica, aquest programa aborda les patologies més rellevants, organitzades per sistemes del cos humà, proporcionant recomanacions adequades de fitoteràpia i dieta per cada cas. Es presenten els productes més utilitzats i disponibles en establiments especialitzats.

Conté els principals suplements dietètics que es troben a les botigues especialitzades: productes apícoles, algues, fongs, àcids grassos essencials, etc. amb les indicacions, principis actius i posologia.

Els cursos per videoconferència tenen el mateix contingut, horaris i preus que els presencials. 

Modalitats del curs:

CURS DE SUPLEMENTACIÓ  I TRACTAMENTS
CURS DE SUPLEMENTACIÓ  I TRACTAMENTS
CURS DE SUPLEMENTACIÓ  I TRACTAMENTS

Inscriu-te al curs

Excel·lent ubicació

Estem ubicats al bell mig de Barcelona a la Ronda Universitat 7, a dos minuts de la Plaça Catalunya, al costat del carrer Balmes. Té a la seva disposició els serveis de metro, rodalies Renfe, ferrocarrils catalans, autobús i bicing.

Borsa de treball

Gestionem els currículums vitae dels alumnes que busquen feina, i els posem en contacte amb els comerços d’herbodietètica, centres de teràpies o empreses que requereixen personal.

35 anys d'experiència

Tenim una àmplia experiència en aquest sector, des de l’any 1983 com associació d’Herbodietètiques de Catalunya i des de l’any 1985 amb la creació de l’escola del Gremi.

Material d'estudi inclòs

Tenim el nostres dossiers d’estudi exclusius, realitzats per professionals graduats i especialitzats en cada tema. El material es va renovant periòdicament perla seva actualització.

Tutoria

En els cursos a distància disposem de professors de suport amb el que els alumnes poden contactar per telèfon, per correu electrònic o de forma presencial per fer un seguiment correcte.

Titulació pròpia

Acreditats els coneixements suficients, fem entrega d'un diploma avalat per la nostra associació.

Professorat expert i professional

Els professors del nostre centre són graduats en matèries vinculades a les teràpies de las que són docents: biologia, farmàcia, dietètica i nutrició humana, etc.), a més de ser terapeutes en actiu amb una llarga experiència professional.

Quatre modalitats d'estudi

Pot estudiar en el nostre centre de Barcelona de forma presencial en horari de matí o tarda i també amb videoconferencia per Zoom, des de casa seva pot seguir, a temps real, les classes presencials que es portena terme a l'aula, puguen interactuar amb el docent. En el cas que no pogués asistir virtualment durant els horaris de classe, se li poden fer arribar les sessions gravades.També pot realitzar els nostres cursos a distància per internet o per correu postal.

Flexibilitat

Ens adaptem a aquelles persones amb problemes d’horaris, per a que pugin realitzar el curs. Consulti totes les possibilitats que li podem oferir.

Descomptes

10% de descompte als socis del Gremi, els seus familiars directes i els seus treballadors.

Funcionament óptim

La formació presencial és teòrica i pràctica amb una metodologia didàctica. Les pràctiques poden realitzar-se a l’aula i també entre l’alumnat. Alguna assignatura disposa de voluntaris no vinculats al centre per la realització de pràctiques. L’avaluació és continuada. En algunes assignatures o cursos es pot demanar la realització d’algun treball fora de l’horari lectiu. Es realitzen sortides a diferents entorns pel reconeixement de les plantes medicinals.

Assesorament acadèmic

El guiem per que trií el millor itinerari acadèmic per arribar als seus objectius laborals.

Cursos orientats al seu futur

Els cursos estan creats per capacitar-lo per exercir com a professional del sector de les Teràpies Naturals i l’Herbodietètica.

Tot inclòs en el preu

En el preu dels cursos està tot inclòs, sense sorpreses d’última hora.

Convalidacions

Aquelles persones amb estudis previs equivalents o superiors als nostres, poden consultar per la convalidació d’assignatures.