Noticies

Vine al camp a descobrir les plantes medicinals

Vine al camp a descobrir les plantes medicinals

07/07/2022

Dins dels cursos que imparteix el nostre centre, es realitzen una sèrie de sortides per al reconeixement de plantes medicinals.  

Visita a un parc urbà per veure les plantes del nostre entorn.

Parc Natural de Collserola. Sortida botànica per identificar els diferents vegetals. La flora del parc és la típica d´una serra mediterrània propera al mar, amb boscos de pi blanc,  alzinar amb roure, sotabosc, amb vegetació típicament mediterrània principalment pel costat que s´orienta cap al Vallès. També compta amb vegetació baixa de maquis, matolls i prats. En la visita botànica es poden reconèixer moltes varietats, algunes medicinals.

Jardí botànic de BarcelonaEl jardí té una superfície de 14 hectàrees amb una forma semblant a un ampli amfiteatre encarat cap al nord-oest. Forma part del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i és membre de l'organització Botanic Gardens Conservation International.

Està especialitzat en plantes i comunitats d'àrees amb clima mediterrani i està dividit en sectors que en representen les àrees principals, que són: AustràliaXileCalifòrniaSud-àfrica, l'àrea mediterrània de l'oest i l'àrea mediterrània de l'est. Una secció específica està dedicada a la flora de les Illes Canàries.


https://youtu.be/Qjxvxz_0IBE